To je to što me zanima!

Potukli se: Mladi 'galebovi' se upucavali starijim Poljakinjama

Pag: Dvojica golobradih galebova (14 i 15) upucavala su se deset godina starijim curama, što se nije svidjelo njihovu prijatelju. Prepirka je ubrzo prerasla u tučnjavu...
Vidi originalni članak

Dvojica maloljetnih Pažana (14, 15) u četvrtak oko jedan sat iza pola noći ispred noćnoga kluba V Magazin u Pagu najprije su se porječkala, a potom i potukla s Poljakom (27) i dvije Poljakinje (25, 24). U tučnjavi su lakše ozlijeđeni jedan maloljetnik i dvoje poljskih turista.

Kako se neslužbeno doznaje dvojica golobradih paških 'galebova' upucavala su se deset godina starijim djevojkama, što se nije svidjelo njihovu prijatelju. Prepirka je ubrzo prerasla u tučnjavu, pa je morala intervenirati i policija, koja je sudionike prijavila za remećenje javnog reda i mira.

A, da nikada nije kasno za sjesti pred prekršajnog suca, svjedoči primjer iz Biograda. Tamo su se u četvrtak posvađale dvije mještanke u dobi od 80 i 68 godina. Kako je prepirka bila na granici fizičkoga obračuna, došla je i policija koja je žene privela sucu za prekršaje. Zašto su se tako žestoko posvađale, u policiji nam nisu mogli reći.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jontra69 09.09.2011.

    a šta su uopće još ne operjali golubići radili u to doba vani,nije li im zakonom zabranjeno biti vani u to gluho doba noći

  • user_125528 09.09.2011.

    a dobro je to galebovi mladi.. negdi se mora pocet ucit i sa vrimenom naucit da ne mozes uvik sletit di te volja.. iduce godine pamet u glavu..

  • kozara 09.09.2011.

    nije moguce da se to dogodilo u hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare