To je to što me zanima!

Mladi gotičari skuhali curu i poslužili ju s krumpirima

Maxim Golovatskikhi i Yuriy Mozhnov utopili su Karinu (16) u kadi, raskomadali ju i skuhali. Rekli su policiji da su bili gladni. Ostatak tijela su bacili
Vidi originalni članak

Suđenje Maximu Golovatskikhomu (20) i Yuriyu Mozhnovom (20) za brutalno ubojstvo djevojke, prekinuto je jer je sucu pozlilo dok je gledao fotografije ubijene djevojke koju su mladi Rusi ugušili u kadi, raskomadali, skuhali i s krumpirima poslužili za ručak cimerici. Cimerica od ubojica, Ekaterina Zinovyeva, ispričala je na sudu da je tu večer u siječnju 2009. godine Karina Barduchian (16) bila na zabavi kod njih u stanu. Karina, koja je bila zaljubljena u mesara Maxima ostala je prenoćiti.
- Maxim i Karina otišli su u kupaonicu, a ja u krevet. Čula sam pljuskove vode i buku, ali se nisam zabrinula. Kasnije sam se opet probudila i otišla provjeriti što se događa u kupaonici, no Yury me zaustavio i rekao da se vratim u krevet. Ranije su se šalili da bi mogli ubiti Karinu, ali naravno, ni na trenutak nisam pomislila da su ozbiljni - ispričala je cimerica koja je sutradan, neznajući, ručala Karinino tijelo. Ostatke tijela mladići su bacili u smeće. Tužitelj Andrei Lavrenko rekao je da su mladići policiji ubojstvo 'objasnili' strašnom glađu.
- Odmah su priznali ubojstvo. Rekli su da su bili gladni i pijani. Karina je prkosila majci i unatoč zabranama nastavila se viđati s Maximom - rekao je zamjenik šefa krim-policije u St. Petersburgu, Sergei Strelin.
- Njena smrt i stravičan način na koji je umrla uništili su nam živote - rekla je Karinina majka, Nadya (45). Suđenje se nastavlja sljedeći tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Pufnica 09.05.2015.

    zašto uopće takve monstruozne budale postoje :O

  • Psychotic_Earwig 20.03.2011.

    Pa prvo bi im noge odsjeko ,držao ih na životu i prisilio ih da ih jedu dok ne kažu točan razlog zašto su to napravili... onda bi ih rasporio i provjerio jesu li još gladni.

  • cokolada5 07.04.2010.

    na lomacu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare