To je to što me zanima!

Hrvatski policajac prešutio da je pozvan u vojsku Srbije: 'Teško je naštetio interesu službe'

Policijski službenik je teško naštetio interesima službe i njenom ugledu, a time je dovedena u pitanje njegova dostojnost za obavljanje policijske službe, poručili su iz policije
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski policajac (21) je nakon par godina službe u Policijskoj upravi Vukovarsko-srijemskoj udaljen iz službe početkom studenog prošle godine. 

Iz policije su za Danas potvrdili da je policajac na teritoriju Republike Srbije ostvario kontakt s pripadnicima vojske "radi preuzimanja poziva za upis u vojnu evidenciju Republike Srbije, bez da je o tome obavijestio svog neposredno nadređenog rukovoditelja".

HRVATSKA NAZADOVALA Velika analiza vojne moći na Balkanu: Srbija daleko najjača

Neslužbeno se doznaje da policajac ima dvojno državljanstvo te da je pozvan pismenim putem na regrutaciju i mobilizaciju u vojarnu u Sremskoj Mitrovici. 

- Policijski službenik je teško naštetio interesima službe i njenom ugledu, a time je dovedena u pitanje njegova dostojnost za obavljanje policijske službe - priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske i dodali kako su povreda dužnosti i "posljedice povrede koja mu se stavlja na teret, nespojivi sa službom koju obavlja dok traje postupak". 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • RoyBean 11.01.2023.

    Šuti, samo šuti moj dječaće žuti.

  • VolbeatDbv 11.01.2023.

    Nije kriv on, već onaj koji ga je primio u službu kao državljanina druge države

  • giussepe 10.01.2023.

    Ovo je za rubriku vjerovali ili ne!Onaj tko ga primio u sluzbu zajedno sa njim u bajbukanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare