To je to što me zanima!

Mladi se i ovog vikenda okupili na Jarunu, kod HNK pjevali uz svirače: Intervenirala je i hitna

Sinoć smo imali par intervencija i dojava zbog okupljanja u zoni HNK. Policija na terenu nije uvidjela ništa drastično zbog čega bi morali postupati, rekli su nam iz policije
Vidi originalni članak

Mladi se već tjednima vikendom zabavljaju na poznatim zagrebačkim okupljalištima, a jedno od njih je na Kajzerici, gdje parkiralište vrvi ljudima i bijesnim automobilima, piše Zagreb.info.

- Studenti smo, mjesecima ništa ne radi, moramo imati ispušni ventil. Na otvorenom smo, ne vidim veliki problem u tome - rekli su nam studenti.

Osim toga, tulum je bio i ispred HNK. Stotine mladih zabavljali su se bez maski i distance, a zasvirali su i ulični svirači.

FOTO: NOĆNI ŽIVOT U KORONI Mladi se opet okupili na Jarunu, a veselo je bilo i ispred HNK: 'Treštala je muzika cijelu noć'

- Sinoć smo imali par intervencija i dojava zbog okupljanja u zoni HNK. Policija na terenu nije uvidjela ništa drastično zbog čega bi morali postupati. Prema našim saznanjma, u večeri na tom području, postupala je jedino hitna pomoć - rekli su nam iz PU Zagrebačke. 

Idi na 24sata

Komentari 315

  • popular1234 21.02.2021.

    Obožavatelji ovakvih mladih,poklonite im metle.Sigurno nikome od njih neće pasti na pamet čistiti vlastito smeće.Bravo mladi,više smeća,manje cvijeća.

  • LookaT 20.02.2021.

    Policija je dobila naredbu da ne diraju mlade, jer znaju da su mladi jedini još sposobni sranje napraviti moćnicima. To se zove doziranje i kontrola. Tako da samo uživajte :)

  • Kamocemo_** 20.02.2021.

    Što ce vama cijepljenje, maske, civilizacija i struja....vama je dovoljno da se prisjete vremena kad ste živjeli u Otomanskom carstvu i bili obicna Turska raja iz Bosanskog pašaluka................. Što ce vama svjetlo kad je puno bolje živjeti u mrklom mraku i praviti se da ne vidite

Komentiraj...
Vidi sve komentare