To je to što me zanima!

Mladi iz Cazina žene se kako bi se dokopali EU

Mladi iz Cazina posljednjih godina sve više se žene i udaju tijekom ljetnih mjeseci za neznance kako bi se dokopali Europske Unije
Vidi originalni članak

"Najprometnije" je tijekom srpnja i kolovoza kad dijaspora dolazi u posjet domovini. Tada se dogovori oko 500 vjenačanja. Mladi ne vide perspektivu u tom gradu pa odlaze u inozemstvo. Tako se većina muškaraca skrasila po zemljama EU, neki su se upoznali preko interneta, a Enes Sarkić koji je svoju ženu upoznao upravo preko neta ističe da se njegov rođak maneken bio prisiljen zbog novca oženiti za Švabicu od 120 kilograma. U pravilu se žene muškarci bez škole za ne baš tako lijepe žene. Također postoji i opcija da rodbina dogovara brak, a da se mladenci uopće ne poznaju. Kad muškarci i odu u inozemstvo, onda se cijela situacija mijenja jer on je taj koji čuva djecu dok žena izlazi van. Ako ne pristane na takve uvjete, slobodno se može vratiti tamo odakle je došao. Tako muškarci iz Cazina, poznati kao veliki ljubavnici, na kraju postaju papučari.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BogOtac 03.07.2011.

    Adaleta bi trebala malo obratiti paznju na to koga zove papucarima jer bi joj vise od pola Cazina iznabijlo guzove da place godinu dana .

Komentiraj...
Vidi sve komentare