To je to što me zanima!

Mladi Jastreb htio vidjeti svoju kobilu, spriječila ga je policija

Podsjetimo, prošlog tjedna je na internetu osvanula snimka, na kojoj dva izgladnjela psa razdiru i jedu utrobu jednog konja na imanju Branka Borkovića Mladog Jastreba
Vidi originalni članak

Branko Borković, poznat kao Mladi Jastreb, u ponedjeljak popodne je došao na Veterinarski fakultet posjetiti svoju kobilu, koju su prošli tjedan izgrizli izgladnjeli psi. Istaknuo je kako je njegova kobila u puno gorem stanju nego što je bila u subotu.

- Zašili su ranu koju nisu smjeli. Kobila je sad oblivena znojem, mislim da ima sepsu - rekao je Borković. Nakon što je počeo protestirati zbog lošeg stanja kobile, istjerali su ga vani, javlja Jutarnji list

Borković je rekao kako je od dekana Veterinarskog fakulteta došla naredba da ga se ne pusti kod kobile, za što kaže da dekan nema pravo. Na fakultet su stigla i tri policijska automobila, a nakon razgovora je pušten.

Podsjetimo, prošlog tjedna je na internetu osvanula snimka, na kojoj dva psa razdiru i jedu utrobu i vrat jednog konja na imanju Branka Borkovića. Nakon burnih reakcija policija i inspekcija Ministarstva poljoprivrede obavile su nadzor na Borkovićevoj farmi, nakon čega je protiv njega podignuta kaznena prijava zbog ubijanja i mučenja životinja.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • melica-mea 05.06.2013.

    Čudovište a ne čovjek.Takvi se obično iživljavaju na nemoćnima.

  • DzozeMurinjo 05.06.2013.

    Sad ce na televiziji objasniti da su pustili pse da dalje lizu rane te kobile koje su nastale same od sebe,vec bi trcala po pasnjacima.

  • aonio 05.06.2013.

    Treba kazniti i ovog lika što je sve snimio mobitelom, a ništa nije poduzeo da pomogne životinji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare