To je to što me zanima!

Mladi, ludi i bahati: Tinejdžeri autom bježali od policajaca

Trojica mladića su u ukradenom automobilu krivudali selima oko Sesveta kroz Dubravu i Maksimira do kraja zelenog vala. Napravili su nekoliko prekršaja
Vidi originalni članak

Policajci u redovitoj ophodnji u petak su oko 3 sata u Cerju pokraj Dugog Sela spazili tri mladića u Opel Corsi. Izgledali su im premlado, pa su ih počeli pratiti. Provjerili su registraciju i utvrdili da je Corsa početkom siječnja ukradena tvrtki Biro-Economic u zagrebačkoj Dubravi. Pokušavajući ih zaustaviti, signalizirali su im rotirkama, a potom i sirenom, no mladići su ih ignorirali te još ubrzali.

Krivudali su selima oko Sesveta kroz Dubravu i Maksimir do kraja zelenog vala. Tko zna gdje bi završili da na križanju Klaićeve i Ulice Republike Austrije nisu izletjeli s ceste. Filmska potjera kroz cijeli grad trajala je oko pola sata, a kako je trojac jurio kroz područja više policijskih postaja policajcima iz Sesveta pridružilo se još nekoliko vozila. Nisu im postavljali blokade jer je, kažu u policiji, bilo nemoguće predvidjeti rutu kojom će bježati. Jurili su više od 35 kilometara i napravili mnogobrojne prometne prekršaje. Između ostalog, prošli su kroz crveno i odbili stati na znak policajaca.

U prometnoj nesreći koju su izazvali, mladići stari 16, 17 i 19 godina nisu se ozlijedili. Nasreću, u bezglavoj jurnjavi nisu ozlijedili niti ikog drugog. Policija je nakon očevida utvrdila da je vozio 17-godišnjak.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • SamoKaraman 06.09.2011.

    sta je vama ljudiii???ja sam voziio taj auto i ne nisu mi roditelji krivi,roditelji su me odgajali onako kako treba od maliih nogu a to sto sam ja tvrdoglav i to sto ne mislim to nije vasa kriiva!!za vasu informaciju ovo sve sto su napisali je kriivo.imao sam 15 godina kad sam vozio taj auto i ako vas tolko zaniima niisam dobio niista vezano uz to.moja kriviica moja stvar a ne vasa.vidim kako se vi brinete o vlastitoj djeci sto posto i vasa djeca nisu andeli s neba.je istina dobio sam batine,ali sta su postigli time?!nista.tako da,ova vasa komentiranja su suviisna.

  • zelot 17.04.2011.

    Da su nekog pogazili onda bi bilo "a gdje je bila policija". Kakav narod, takva mladež, takva država.

  • be yourself 17.04.2011.

    Bježali su i odbili su stati na znak policjaca. Ovo je kino. Pa naravno da kad bježiš od policije onda i odbijaš stati na znak istoga. Neš ti rvacke policije. Kvocijent inteligencije im je na nivou sobne temperature.

Komentiraj...
Vidi sve komentare