To je to što me zanima!

Mladi mormon preživio napade u Bostonu, Parizu i Bruxellesu

Mason Wells ozlijeđen je u eksploziji bombe na briselskom aerodromu, prošle godine bio je u Parizu kad su teroristi ubili 130 ljudi, a preživio je i eksploziju na bostonskom maratonu
Vidi originalni članak

Misionar mormonske crkve Mason Wells (19) jučer je u Bruxellesu preživio treći teroristički napad. Wells je ozlijeđen u eksploziji bombe u zračnoj luci. Dok su prošle godine teroristi ubijali ljude po Parizu i Mason je bio u blizini, a za vrijeme napada na bostonskom maratonu bio je jednu ulicu udaljen od eksplozije. 

- Ovo mu je treći teroristički napad - rekao je mladićev otac Chad za ABC News.

- Živimo u opasnom svijetu i nisu svi dobri i puni ljubavi - dodao je. Masonova majka Kimberly, koja se natjecala na maratonu, kazala je da je Mason sve mirno podnio. 

Wells se trenutno nalazi u bolnici i liječnici očekuju da će se potpuno oporaviti. Prsnula mu je ahilova tetiva, ima ozljede od šrapnela te opekline drugog i trećeg stupnja po licu i rukama. Mason je ostao miran i u ovom napadu iako je bio u blizini bombe, kažu, iako je bio ozlijeđen i krvario je, zadržao je smisao za humor.

Podsjetimo, u napadu ISIL-ovih bombaša samoubojica na aerodromu poginulo je najmanje 11 ljudi, a još 20 je stradalo nakon eksplozije u podzemnoj željeznici. Ozlijeđeno je najmanje 250 ljudi. 

Dvojica napadača, koji su aktivirali bombe, su poginuli, a policija traga za trećim Najimom Laachraouijem (24) kojeg sumnjiče da je napravio bombe za napad u Bruxellesu, ali i u Parizu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pješak 23.03.2016.

    19 godina pa misionar! Jako misionarstvo!

  • bustercro 23.03.2016.

    znaci otoga treba izbjegavati,,

  • per0203 23.03.2016.

    Nadam se da neće na odmor ili bolovanje u Hrvatsku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare