To je to što me zanima!

Mladi motorist pretjecao kombi i udario u njega, pao i preminuo

Nesretni motociklist preko pune linije počeo je nepropisno pretjecati kombi, te udario u njegovu zadnju lijevu stranu. Nakon udara na sredini ceste motociklista je pao...
Vidi originalni članak

J. J. (30) iz Kloštra Podravskog poginuo je u srijedu oko 17,50 sati na državnoj cesti između Virovitice i Grubišnog Polja pri padu s motocikla Honda uslijed sudara s kombijem daruvarskih registarskih pločica koji se kretao u istom smjeru, priopćila je bjelovarska policija.

Očevidom kojim je rukovodio zamjenik bjelovarske Općinske državne odvjetnice je utvrđeno da je vozač kombija „Opel Meriva“ došavši nekih 250 metara prije ulaska u G. Polje iz smjera Virovitice, na nenaseljenom mjesto počeo skretati u lijevo, a da se nije uvjerio da to može bez opasnosti po druge vozače napraviti.

POLICIJA VRŠI OČEVID Motorist (30) poginuo na cesti Grubišnog polja do Virovitice

Upravo u tom je trenutku nesretni motociklista preko pune linije počeo nepropisno pretjecati kombi, te udario u njegovu zadnju lijevu stranu. Nakon udara na sredini ceste motociklista je pao i unatoč što je imao zaštitnu kacigu, na mjestu preminuo. Odvjetništvo je naložilo obdukciju tijela poginulog motociklista, te vještačenje prometno - tehničko signalizacije na kombiju. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • MarkoGuzzi 01.08.2019.

    Biker je kriv, jbg a i auteki bi trebali davati žmigavce, a to najčešće ne rade.

  • 01.08.2019.

    Ok a sta ako je vozac kombija pogleda u lijevi retrovizor i nije ga vidijo jer obicno ko s motorom tako prelazi doleti ko metak, ja kad vozim motor i prilazim jedimo sta gledan je prvo auto jeli da zmigavac

  • Krkizg 01.08.2019.

    Ako je motorist preticao preko pune onda je i kombi skretao preko pune...

Komentiraj...
Vidi sve komentare