To je to što me zanima!

Mladi splitski pomorac nestao je s broda u Atlantskom oceanu

Policija navodi da je nestao 10. lipnja 2022. godine, visok je 180 centimetara, kestenjaste boje kose i očiju, nos i uši su mu srednje veličine, a lice mu je ovalno
Vidi originalni članak

Mladi pomorac iz Splita Toni Jurišić (35) nestao je prije šest dana na području Atlantskog oceana između Gibraltara i Trinidada i Tobaga.

Kako javlja PU splitsko-dalmatinska, nestao je s broda u svojstvu člana posade.

Policija navodi da je nestao 10. lipnja 2022. godine, visok je 180 centimetara, kestenjaste boje kose i očiju, nos i uši su mu srednje veličine, a lice mu je ovalno.

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - poručili su iz policije.

Glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske (SPH) Neven Melvan potvrdio je Hini kako je riječ o časniku, da su sa situacijom upoznati od ponedjeljka te da su u kontaktu s obitelji i kompanijom. Kaže da je riječ o brodu za prijevoz ukapljenog plina grčke kompanije. 

Akcija traganja i spašavanja nastavlja se u određenom opsegu, rekao je Melvan, dodavši kako se brod, tražeći nestalog hrvatskog časnika, vratio te je, tražeći ga, prešao više od 200 milja. Melvan je naglasio kako se očekuje, nakon što brod dođe do luke, da policija obavi očevid na brodu i istragu.

Idi na 24sata