To je to što me zanima!

Mladi u Puli naručuju speed iz Kine, dođe im na kućnu adresu

Internet-dileri svoje narudžbe primaju preko dark weba, a obzirom da paketi stižu na kućnu adresu, velikim dijelom ili u potpunosti se izbjegava detekcija policija
Vidi originalni članak

Maloljetnici od 12 godina mogu iz udobnosti vlastite kuće naručiti preko interneta drogu iz Kine. Koliko god čudno zvučalo, u Istri, a posebice u Puli, to je postalo normalno, piše Glas Istre. 

Ulični i kvartovski dileri više nisu potrebni, zamijenio ih je inteligentan i sofisticiran pristup - sve mlađa i informatički obrazovanja populacija koja osigurava anonimnost i manji rizik. 

Maloljetnici u Puli na internetu nabavljaju speed. Nešto drugačiji koji je u Hrvatskoj dolazio klasičnim krijumčarenjem iz zapadnih zemalja. Kao sirovina se speed danas proizvodi u Kini, a na kućnu adresu maloljetnicima dolazi kao pošiljka u kojoj je nešto bezazleno, poput maskice za mobitele. 

Internet-dileri svoje narudžbe primaju preko dark weba, a obzirom da paketi stižu na kućnu adresu, velikim dijelom ili u potpunosti se izbjegava detekcija policija. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 01.10.2018.

    U bivšem sistemu to nije bilo moguće. Posebno dresirani psi su njušili sumnjive pošiljke.

  • markedjano1 01.10.2018.

    Stoka komunisticka

  • Herzog(315178) 01.10.2018.

    Kina je zlo svijeta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare