To je to što me zanima!

Mladi vozač (19) izazvao sudar: Vozio prebrzo, izgubio kontrolu pa udario auto u suprotnoj traci

Mladić nije prilagodio brzinu zavoju, mokrom kolniku i slabijoj vidljivosti. Prvo je udario u zaštitnu ogradu, a onda je auto odbačen na auto u suprotnoj traci kojim je upravljao 69-godišnjak
Vidi originalni članak

Policija je protiv 19-godišnjeg vozača, koji je u subotu, 2. ožujka, izazvao prometnu nesreću na cesti između Palovca i Donjeg Pustakovca, podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. 

VOZI SE USPORENO HAK: Nesreća na A4 Goričan-Zagreb između čvora Komin i naplatne postaje Sv. Helena

Mladi vozač je oko 20 sati autom čakovečkih registracija prelazi preko nadvožnjaku preko autoceste Goričan - Zagreb (A4). Nije prilagodio brzinu vožnje zavoju, mokrom kolniku i slabijoj vidljivosti te je u zavoju bočnim dijelom udario u metalnu zaštitnu ogradu, a onda je auto zbog siline udara odbačen u suprotni smjer gdje je prednjim bočnim dijelom naletio na prednji bočni dio auta čakovečkih registracija kojim je upravljao 69-godišnji vozač. 

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 19-godišnjak, a lakše ozlijede je zadobila 63-godišnja putnica iz auta kojim je upravljao 69-godišnjak. 

nesreća u Bauerovoj Teretnim vozilom u Zagrebu je usmrtio pješakinju: Stoića su osudili na tri godine zatvora

- Protiv 19-godišnjeg osumnjičenika zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - javlja policija. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare