To je to što me zanima!

Mladić (16) izvadio penis i napastovao konobaricu

U kafiću nije bilo nikoga osim konobarice (20). Zaskočio ju je i pristisnuo o zid. Isprepipao joj je grudi i međunožje, a onda je izvukao i spolovilo
Vidi originalni članak

Uhićen je mladić (16) koji je oko 17 sati u subotu seksualno uznemiravao konobaricu u jednom kafiću na splitskom Sućidru. U kafiću nije bilo nikoga osim 20-godišnje zaposlenice. Maloljetnik ju je zaskočio i pristisnuo o zid. Isprepipao joj je grudi i međunožje, a izvukao je i spolovilo. U to su prolaznici čuli konobaričino zapomaganje i pozive upomoć te su ušli u kafić. Mladi napasnik je pobjegao, no, ubrzo ga je stigla polcija. Uhićen je i dobio je kaznenu prijavu za bludne radnje. Bit će prepraćen na daljnje saslušanje istražnom sucu u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mata1 13.07.2009.

    stani malo ona ima 20 godina i radi kao konobarica .pa malo je trebala bit mudra ili hrabra izvadit i ona nesta ispod sanka dobru flasu ili toljagu pa mu reci ajd oces pa ga dobro isprepucat balavac jedan!kad je trebo vadit nece moc!

  • pula201 13.07.2009.

    JUST1GIRL i RELA32 - sram vas može biti, pogotovo ako ste ženske osobe, sramota ste za ženski rod,s takvim izjavama, posramite se, smeća obična...

  • pula201 13.07.2009.

    Nisam konobarica,niti bih ikad to radila,konobarice u . birtijama,gostijonama,i kvartovskim tzv.kafićima (kužite na kakve kafiće mislim) su najčešće,naglasak na NAJČEŠĆE djevojke sa ne baš puno ambicija,ne baš neke izuzetne inteligencije kojih se na taj način može povezivati na su lake,ali to uopće ne mora biti tako.Ima konobarica koje rade u \"pristojnim\" kafićima. No kako bilo da bilo: - just1girl - sram te može biti da ovako nešto govoriš, neka i tebi netko tako nešto napravi, sram te bilo, smeće jedno... -rela32 - nadam se da ti ovo 32 ne označava godine, jer onda ti je pamet na nivou mentalno zaostalih ljudi, sram te može biti, a kakv posao ti radiš? da Bog da te netko napastuje,pa da onda ja kažem : dobila je što je tražila. Ma nema tog opravdanja na svijetu koje bi bilo opravdano kad netko nekoga na taj način napastuje. Jer da je cura to htjela,ne bi ovo sad bilo ovdje, već bi njih dvoje \"to\" obavili i nikome ništa.Ovime je djevojka dokazala da nije LAKA konobarica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare