To je to što me zanima!

Mladić (16) puškom ubio roditelje i dva brata (10)

Na Korzici je u utorak navečer tinejdžer (16) lovačkom puškom ubio svoje roditelje i dva mlađa brata blizanca (10). Trenutačno je u pritvoru
Vidi originalni članak

Na Korzici je u utorak navečer tinejdžer (16) lovačkom puškom ubio svoje roditelje i dva mlađa brata blizanca (10). Mladić je obitelj pobio u svom domu u gradu Albitrecciji dok su spavali. Nakon toga je u ranim jutarnjim satima pobjegao, a kasnije tog dana sve je priznao prijatelju koji je obavijestio policiju. Policija ga je uhitila za manje od sat vremena. Trenutačno je u pritvoru gdje će biti obavljen psihološki pregled. Identitet mladića, kao i motiv za ubojstva, još nije poznat.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • teaa 13.08.2009.

    šta se sad tu čudite? tamo je pas zavuko malo curicu za kosu i ekipa komentira da je osim psa vlasnik trebao ubiti i vlasnicu. I to sve sa nelegalnim oružjem. Jer to je ok,kaže neki to nije pas,, to je neka lutalica sa ulice. Isti ti su potenicjali ubojice.Isto ko kad muš udari ženu, odmah se traži razlog da ga se opravda, vjerojatno ga e nešto naljutila itd.Društvo svaki dan tolerira nasilje, i onda kad se dogodi ovako nešto drastično svi se čude.Nije to smak svijeat, nego slika ljudi i društva!

  • citizen 13.08.2009.

    diler....do not worry you will survive :))

  • dbanon_ri 13.08.2009.

    Previše je surfao po hr domeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare