To je to što me zanima!

Mladić (17) završio u bolnici, u sok su mu ubacili tri tablete

Nije znao za to, pa su ga on i još tri prijatelja i popili, a samo je on završio u bolnici, rekla je majka mladića iz Vukovara. Mladić (17) je hitno završio u bolnici u Osijeku
Vidi originalni članak

Učenik (17) trećeg razreda Tehničke škole Nikola Tesla u Vukovaru završio je prošlog tjedna u bolnici zbog neumjesne "šale" prijatelja.

Njegova majka je za Večernji list kazala kako joj je sin rekao da su mu u sok tijekom školskog odmora ubacili tri tablete.

- Nije znao za to, pa su ga on i još tri prijatelja i popili, a samo je on završio u bolnici, možda i zato što je prije imao problema sa štitnjačom - rekla je majka mladića.

Mladić je završio u bolnici u Vukovaru, nakon čega je prevezen u Osijek. Još je na pretragama.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 35

  • japanokinez 14.04.2014.

    Ništa čudno, ima objekata gdje ti konobar direktno "osvježi" piće koje još nisi ni vidio i dodirnuo, a kamo li netko treći.

  • Prva Proleterska 14.04.2014.

    Kod nas maloljetnike vode u Djećiju bolnicu na hitnu , pa ih onda za inat stavljaju skupa sa manjom djecom , da ga još više ponize kad se otrijezni. Ova mi je najbolja : Mama ubacili su mi TRI tablete u piće , a ja trijezan i pametan to popio !!!!!!!!! Na kojim tabletama je mater , da je to mogla popiti !

  • ravijojla 14.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare