To je to što me zanima!

Mladić (18) se srušio na satu tjelesnog, spasili su mu život

Mladić se srušio na igralištu, a život mu je spasila brza reakcija profesorice i ostalih djelatnika škole te brza intervencija Hitne pomoći. Učenik nije u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Učenik (18) iz Imotske gimnazije u petak se srušio za vrijeme sata tjelesno-zdravstvene kulture na školskom igralištu. Njegove kolege i profesorica odmah su dotrčale do njega. Profesorica je za Slobodnu Dalmaciju rekla kako je vidjela da nešto nije u redu te je mladića okrenula na bok, a kada mu je opipala bilo na vratu kaže da ju je uhvatila panika.

Profesorica ističe kako je mladiću odmah počela masirati srce, ali se nije pomicao.  Ostali učenici bili su u panici, a ona je otrčala u školu potražiti pomoć. Netko je pozvao Hitnu pomoć, a profesorica je skupa sa školskim pedagogom pokušala reanimirati mladića.

- Vidio sam da je situacija krajnje ozbiljna, prikopčali smo dječaka na respirator i u samom vozilu masirali mu srce. Nismo se zaustavljali na hitnoj, već odmah produžili u Split u bolnicu - rekao je liječnik. Srećom, mladić je sada stabilno te je izvan životne opasnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RobertMajić 28.10.2012.

    profesorica mu pomogla?? hitna mu pomogla?? jedina koja je tu nesto napravila to mu je kolegica iz razreda.. svaka cast za nasu hitnu koju cekas 10minuta za 200m i za profesore koji veze nemaju :))

  • flashover 27.10.2012.

    Da, pitajte profesore u školi , pogotovo u osnovnim što rade na tjelesnom odgoju sa djecom!!! Iscrpljuju ih do iznemoglosti, tako da drugi dan jedva stanu na noge. Malo podeblji učenici moraju brifingom pod hitno smršaviti, a pogledajte u školske kuhinje čime ih hrane! Profesori, malo popustite u tom mučenju djece, jer če se nekome obiti o glavu!

  • DariaGv 27.10.2012.

    ajme najezila sam se ... svaka cast profesorici

Komentiraj...
Vidi sve komentare