To je to što me zanima!

Mladić (18) se vratio sa proslave i umro u krevetu

Sveti Križ Začretje: Marko Vidović (18) vratio se kući oko 4 sata sa proslave. Majka je ujutro išla provjeriti je li sin u krevetu i vidjela da ne diše..
Vidi originalni članak

Tijelo Marka Vidovića (18), pronašli su roditelji u krevetu u obiteljskoj kući u Sv. Križu Začretju. Kako saznajemo mladić je prethodne noći bio kod prijatelja na rođendanu. Prijatelji su ga oko 4 sata dovezli kući, sa njim je bilo sve u redu i ništa nije slutilo na tragediju. Prema riječima njegovog oca Zdravka, majka Snježana išla je oko 6.30 sati provjeriti u sobu je li se Marko vratio sa rođendana. Kada je ušla u sobu on se nije probudio pa mu je prišla bliže i vidjela da ne diše. Tada je pozvala Zdravka koji je do dolaska Hitne pomoći pokušao umjetnim disanjem pomoći sinu, no međutim ni on ni liječnik u tome nisu uspjeli.
- Marko uopće ne pije i nije bio ništa bolestan, ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Ovo je prava tragedija - rekao nam je utučeni otac. Tijelo preminulog Marka prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • malaZagorka 12.02.2009.

    To što se dogodilo je stvarno katastrofa!Izgubili smo jednog anđela!Al moram ispravit z501,da nije alkohol,alkohol i alkohol...To nije istina!Ako ga ne poznaješ,nemoj glumit a ako ga poznaješ,sigurno nebi tako govorio o njemu! Bio je drag dečko koji nije smio umrijet tako mlad!

  • z501 09.02.2009.

    alkohol,alkohol i alkohol......

  • koka 30 08.02.2009.

    tuzno.........sucut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare