To je to što me zanima!

Mladić (18) vozio auto prebrzo pa je naletio na biciklista (73)

U prometnoj nesreći u Ruščici kod Slavonskog Broda teško je stradao biciklist(73). Na njega je naletio osobni automobil "Renault laguna" kojim je upravljao 18-godišnji vozač
Vidi originalni članak

Biciklist (73) teško je ozlijeđen kada je na njega u srijedu nešto iza 12 sati naletio osobni automobil "Renault laguna" slavonskobrodskih registarskih oznaka.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način što je 18-godišnji vozač osobnog automobila "Renault laguna" krećući se nepropisnom brzinom kroz naselje, prekasno ispred sebe uočio 73-godišnjeg vozača bicikla, tako da je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla, uslijed čega je je vozač bicikla nabačen na haubu i vjetrobran automobila, a potom je, zajedno s biciklom, pao na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je vozač bicikla, kojem je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju. 

Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu  za mladež u Slavonskom Brodu poradi počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • watcher012 11.05.2018.

    To Roki.. razvuci kolko ide.. ipak imas 18 i auto... Samo gas

  • ajetodoo 10.05.2018.

    Još jedan baja na gasu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare