To je to što me zanima!

Autom je udario djevojku: Ima ozljede glave, operirali su je...

Vozač je policiji izjavio kako djevojku nije uočio pored ceste sve dok se nije našla ispred njegovog automobila na metar udaljenosti. Nije stigao zakočiti...
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća dogodila se danas oko 17 sati u Divaltovoj ulici u Osijeku. Mladić iz Osijeka, 19-godišnjak, svojim je automobilom naletio na 20-godišnju djevojku koja je u tom trenutku prelazila cestu preko pješačkog prijelaza. 

U snažnom sudaru odbacio ju je nekoliko metara na cestu, ostala je ležati na tlu onesviještena, a plastična kanta sa bojom koju je nosila u ruci raspukla se i razlila po cesti i automobilu. 

Vozač i suvozač nisu zadobili ozlijede i odmah su prišli stradaloj djevojci a kako je bila u nesvijesti pozvali su Hitnu pomoć. Kako se neslužbeno doznaje djevojka je zadobila teške ozlijede glave zbog kojih je odmah operirana jer joj je život bio u opasnosti. 

Vozač je policiji izjavio kako djevojku nije uočio pored ceste sve dok se nije našla ispred njegovog automobila na metar udaljenosti. Nije stigao zakočiti. Inače, sporni pješački prijelaz na tom dijelu Divaltove ulice nije označen semaforom niti bilo kojom drugom svjetlosnom signalizacijom. 

Kada padne mrak iznimno je slaba vidljivost toga pješačkog prijelaza jer se sa obje strane nalaze parkirani automobili. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • purger2017 30.11.2018.

    nevjerojatno ali profil mi je bio blokiran a zbog iznošenja mišljenja o preraspodjeli novaca kako bi se uložilo u prometnu infrastrukturu i smanjilo stradavanje pješaka. Evo i spornog izbrisanog komentara: "uzeti novac crkvi, braniteljima, BIH i homoseksualcima (mislio sam na udruge a ne na uzimanje privatne imovine) pa izgraditi podhodnike sa pokretnim stepenicama"

  • agentLG 29.11.2018.

    Često prolazim ovdje i ta ulica je stvarno katastrofa. Asfalt gladak i kada je mokar u mraku vidljivost je minimalna. O parkiranim autima sa strane koji dodatno smanjuju vidljivost do te mjere da ne vidiš pješaka dok ne stupi na cestu ne treba govoriti ... Nije da opravdavam vozača prije bih okrivio vlasti koje ne vide takva opasna mjesta i ne reagiraju na žalost dok netko ne strada... Djevojci želim da se oporavi... A pješacima da budu svjesni koliko su nevidljivi pogotovo u mraku i na mokroj cesti.

  • lena28 29.11.2018.

    Osobno sam profesionalni vozac stoga molim pjesake da uz nasu paznju paze i oni jer na mracnim mjestim u mraku dok su pjesaci obuceni u tamnu odjecu zaista se tesko uocavaju. U nocnoj voznji vozaci moraju pojacano paziti a pjevaci prestati pretrcavati u nadi da ce izbjeci auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare