To je to što me zanima!

Mladić (19) nestao prije četiri dana: Našli ga mrtvog u šahtu

Našli su ga u šahtu kod zgrade u Krajiškoj ulici. Obitelj i prijatelji su njegovim fotografijama oblijepili centar Zagreba. Umjesto dobre vijesti, stigla poruka o smrti...
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je u subotu poslijepodne obilazeći napuštenu zgradu u Krajiškoj ulici sasvim slučajno pronašla mrtvog Zagrepčanina, 19-godišnjeg studenta Jurja Šimunića. Mladić za kojim se tragalo od četvrtka, nepomično je ležao u šahtu. Policija je po očevidu potvrdila da je riječ o nesretnom slučaju

Policija: Nema tragova koji upućuju na kazneno djelo

- Tragove koji bi upućivali na kazneno djelo nismo pronašli - rekli su iz policije. 

Juraj je prema pričama najbližih prijatelja kobnog četvrtka ujutro bio na Hrvatskim studijima u Zagrebu. Student je prve godine Kroatologije. 

Pojeo ručak na pola i izjurio na ulicu

- Nakon predavanja je bio kod prijatelja. Rekao mu je da mora kući na ručak i da će nakon toga na nogomet koji igra u sklopu fakulteta - rekla je Jurjeva bliska prijateljica P. F. 

Juraj je prema njezinim tvrdnjama stigao kući na adresu Ilica 87. Ručak je pojeo na pola i ne ponijevši stvari potrebne za nogomet, izjurio na ulicu. 

- Zadnji signal njegova mobitela zabilježen je oko 13 sati u blizini Mimare, a nakon toga mu se izgubio svaki trag - rekla je P. F. ne vjerujući da joj je prijatelj izgubio život. 

Ne zna se što je radio u napuštenoj zgradi

Po riječima njegovih poznanika s fakulteta bio je miran i povučen mladić. Uzoran učenik, a potom i student. Što je radio u napuštenoj zgradi u kojoj je izgubio život, zasad se ne zna.

>>> Sve o misterioznoj smrti mladog Jurja pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u ponedjeljak

Idi na 24sata

Komentari 142

  • DanielDombay-Padre 17.12.2013.

    1. zgrada u kojoj je nađen je napuštena razrušena tvornica u kojoj se skupljaju beskučnici... 2. mjesto na kojem je nađen i trag mobitela? koji mobitel , android, uključe WIFI? i pitanje da li je mobitel nađen kod njega? 3. pričaju svakojake priče ali znam to dijete...svaka majka bi ga poželjela ...i svaki otac... 4.kada kažu da je povučen...to ne znači da je depresivan ...to danas znači da nije eksponiran od jutra do mraka po kafićima...dijete je studiralo i bio sportaš ...recimo moja kćer nikada nije bila ...povućena...dok je sin sumnjivo povućen :) 5. uzrok smrti? pad u šahtl, srćani udar, slomljen vrat, ozljeda glave???? i opet novinari nikada ne odgovore na najbitnijih 5 pitanja TKO KAKO KADA ZAŠTO GDJE ...tko je odgovoreno, KAKO je nejasno KADA ...ni to nije odgovoreno jer možda je ležao sat vremena , ožda 5 forenzičari znaju valjda izračunat , ali novinari ne znaju pitat, ZAŠTO je Jurica bio na toj lokaciji i GDJE ...OBJASNITE ČITATELJIMA I FOTOGRAFIRAJTE MJESTO pa će svima biti jasno da ili je istraga u toku pa se zna zašto se daju informacije ...ali jedno je sigurno ...NOVINE poput ovih 24 sata preživljavaju samo jer su jeftinije ...NITI RIJEČI O JURICI KAKAV JE MOMAK BIO ...ponos svakog roditelja

  • faith11 16.12.2013.

    ovo je totalno sumnjivo!! nevjerujem da je nesretni slucaj..

  • Djara17SeVraca 16.12.2013.

    malo je previše popio

Komentiraj...
Vidi sve komentare