To je to što me zanima!

Mladić (19) prijetio poznaniku iz kvarta i iznudio 3300 kuna

Posljednji put sreli su se 25. ožujka, a osumnjičeni je maloljetniku tada oduzeo sedamsto eura u različitim apoenima. Nakon toga slučaj je prijavljen policiji
Vidi originalni članak

Sandro Č. (19) kazneno je prijavljen zbog iznude od maloljetnika iz Dubrave, kvarta u kojem obojica žive. Cijela je priča počela još u siječnju kada je Sandro Č. ispred kafića prišao svojoj žrtvi te joj rekao da mu duguje pedeset eura.

Dodao je da ovaj ima rok do Valentinova vrati mu navodni dug. Vjerojatno kako bi oštećenog još bolje "uvjerio" da mu mora dati novac, osumnjičeni je ovome još i prijetio SMS-ima. Prijetnje su trajale do 15. veljače kad su se ponovo sastali pred kafićem. Maloljetnik je tada predao Sandru Č. tristo kuna, piše vecernji.hr.

Osumnjičeni nije bio zadovoljan iznosom pa je nastavio tražiti još novca. Žrtvi je prijetio na ulici te ga je zivkao telefonom, a uz to je i povećavao iznos koji mu je oštećeni trebao predati. Ponovno su se sreli 25. ožujka oko 20 sati, a osumnjičeni je maloljetniku tada oduzeo sedamsto eura u različitim apoenima. Nakon toga je slučaj prijavljen policiji. Sandra Č. se sumnjiči za štetu od 3300 kuna, a nakon dovršetka obrade odveden je pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BERETTA_92_FS 07.04.2012.

    Imao sam slican slucaj kad mi je lokalni kamatar pokusao naplatiti izmisljeni dug, trpio sam jedno vrijeme a kasnije odlucio nabaviti pistolj zadnji put kad mi je dosao naplatiti dug sa njih sedam ispraznio sam spremnik pucajuci po njima i od tada nisam niti jednog vidio. Znam da bi dobio dozivotnu da sam kojim slucajem pogodio ijednog od njih al policija zna za njega i ne reagira pa smatram da je jedini nacin u tom slucaju bio rijesiti to na svoj nacin. Zalosno da se moram setati kao kriminalac s pistoljem jer nasa policija ne obavalja svoj posao.

  • Velečasni 1 07.04.2012.

    Haha ima ženska kod Umaga koja je dužna desetak tisuća eura već nekih deset godina za obavljene građevinske radove nekom građevincu zagrepčaninu.Nikako da isplati. Čovjeku pukao film pa joj je nešto "rekao" a ona se kao "uplašila" pa ga prijavila policiji koja ga je strpala u gajbu i napisala prijavu za protupravnu naplatu.Pa ti naplaćuj svoje.

  • Maddog 07.04.2012.

    tribalo bi uvesti smrtnu kaznu za takve ljude,,bez obzira na godine,,posten narod se muci i jedva spaja kraj s krajem da prezivi a on tako,,,,a kako je krenuo brzo ce i do zatvora,,,,institucije,,,,jos jedan teret drustva

Komentiraj...
Vidi sve komentare