To je to što me zanima!

Mladić (19) se sa 160 na sat zabio u most i preživio

SAD: Samo sat vremena prije stravične nesreće policija je uhitila Brennana S. Edena (19) zbog posjedovanja droge. Pustili su ga 30 min. kasnije
Vidi originalni članak

Brennan S. Eden (19) je u kritičnom stanju nakon što se u utorak u 7.15 sati zabio u nadvožnjak pri brzini od oko 160 km/h. Tinejdžer je u Ohiju pretjecao aute u punoj brzini. Prošao je i kraj policijskog patrolnog auta koji je snimao promet. Izgubio je kontrolu nad Pontiacom Firebirdom. Prema policijskom izvještaju, mladić je u okrugu Greene izletio na travnati dio i udario u zaštitnu ogradu od koje se odbio sedam metara u zrak, okrenuo se i pogodio nadvožnjak. Smrskani auto nakon sudara nije bilo moguće prepoznati, a mladić je od siline udara izletio iz auta. Policajac Marty Fellure koji je snimio užasnu nesreću rekao je da je mladić sretan što uopće diše. Helikopterom su ga prevezli u bolnicu. Zbog sudara je promet autocestom bio blokiran šest sati. Policija je uhitila Brennana zbog posjedovanja droge sat vremena prije nesreće. Našli su ga na parkiralištu s neotvorenom limenkom piva, tragovima marihuane i priborom za drogiranje. Bio je u društvu maloljetnice (15) po koju su roditelji došli u policijsku postaju. Pustili su ga nakon pola sata. Policajci su rekli kako su vjerovali da nije bio pod utjecajem alkohola za vrijeme uhićenja. Policija je već ulovila Edena u studenom 2009. godine kako vozi 145 km/h u području na kojem je ograničenje 100 km/h.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zdravakrava 24.08.2010.

    to čak i nije prevelika brzina, s obzirom koliko neki znaju juriti. prestrašan video, stvarno dečko ima sreće što je živ..

  • head1100 24.08.2010.

    cobra 11

  • hajde_dodji 24.08.2010.

    Strasno za vidjeti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare