To je to što me zanima!

Mladić (25) u Čakovcu maskiran upao u zlatarnu i otuđio novac i nakit: Policija ga brzo pronašla

Mladić je uhićen i privedenu Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje. Tijekom petka će uz kaznenu prijavu biti priveden na Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu
Vidi originalni članak

Međimurska policija je žurnom akcijom u četvrtak u večernjim satima uhitila mladića starog 25 godina za kojeg vjeruju da je isti dan nesto prije 20 sati opljačkao zlatarnicu u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava.

Maskirani razbojnik je ušao u zlatarnicu te uz prijetnju hladnim oružjem od 30-godišnje zaposlenice zatražio da mu preda novac i nakit. Nakon toga zaposlenica je stavila novac i veću količinu nakita u torbu te se počinitelj s plijenom udaljio iz zlatarnice.

POBJEGAO S NOVCEM Maskirani razbojnik u Zagrebu prijetio oružjem i opljačkao poštu. Policija traga za njim

Prilikom razbojništva 30-godišnja zaposlenica nije ozlijeđena, dok će se materijalna šteta utvrditi nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva. Odmah po dojavi policija je pokrenula intenzivnu potragu i u Ulici bana Josipa Jelačića pronašli su 25-godišnjaka za kojeg su posumnjali da je počinitelj razbojništva, pošto je nosio torbu u kojoj je pregledom pronađen novac i nakit.

PLJAČKA NA BALDEKINU Maskirani razbojnik u Šibeniku opljačkao Lutriju i ukrao 150€: Uhitili su ga nakon 15 minuta

Mladić je uhićen i privedenu Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje. Tijekom petka će uz kaznenu prijavu biti priveden na Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu, koje će najvjerojatnije od sutkinje istrage Županijskog suda u Varaždinu zatražiti istražni zatvor. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ucjena 25.02.2023.

    OBK, Oršoš, Balog ili kalanjoš, zato ne piše ime, jači, gdje si, caru 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare