To je to što me zanima!

Mladić (29) spasio ženu iz rijeke, a ne zna niti plivati

J. Š. (29) vidio je ženu kako pluta Savom. Iako je neplivač, nije dvojio ni sekundu... On i još jedan mladić skočili su u vodu i spasili ženu od utapanja
Vidi originalni članak

Ne smatram se herojem. Učinio sam što sam morao, skromno je pričao Josip Š. (29), građevinski radnik iz BiH. Josip je u utorak oko 17.30 sati šetao uz savski nasip kraj Željezničkog mosta u Zagrebu. Vidio je nešto strašno.
- Vidio sam ženu kako pluta u vodi. Nisam odmah znao kud bi, što bi. Pogledao sam oko sebe i ugledao štrik na molu - kaže Josip. Nije dvojio ni trenutka. Zagazio je u Savu.
- Mali problem bilo mi je to što ne znam plivati. Pazio sam da ne idem u duboko i bacio joj štrik - prisjetio se Josip. Baš u tom trenutku nasipom je prolazio Z. S. (25), također iz BiH. Shvatio je da se nešto događa i skočio pomoći Josipu. Zajedno su uspjeli ženu izvući iz Save. Kako doznajemo, riječ je o Mirjani J. (69) iz Maksimira. Hitna ju je prevezla u bolnicu Rebro gdje je zadržana na liječenju. Policija nije znala njezine motive jer još nisu uspjeli razgovarati s njom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • loly0 13.03.2008.

    ah eto dragi golden eyes ispricavam se sto te nisam dobro razumijela ali tak kako si ti napisao ispalo je drukcije...

  • rena7 13.03.2008.

    Povlačim ;-) Pozdrav i ugodan dan!

  • carie 13.03.2008.

    Sorry Rena nisam skužila iz prve. Povuci ječmenac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare