To je to što me zanima!

Mladić (30) u stanu u Zaprešiću pokušao ubiti ženu (36): 'Izašao je sav krvav, otimao se policiji'

U utorak oko 23.45 došlo je do pokušaja ubojstva u stanu u Zaprešiću. Žena je teško ozlijeđena, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, navodi PU zagrebačka
Vidi originalni članak

Teška noć odvijala se u jednom zaprešićkom stanu u utorak oko ponoći. Tamo je, kako javlja PU zagrebačka, 30-godišnji muškarac pokušao ubiti 36-godišnju ženu, nasrnuvši na nju.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Zaprešića 

- Bila su dva kombija i jedan policijski auto. Zatim je Hitna pomoć uletjela u stan, a par minuta nakon dva policajca izvode čovjeka duže kose u donjem rublju bez čarapa i u bijeloj potkošulji, muškarac se otima te na sebi ima veliku količinu krvi - kaže nam čitatelj koji je sinoć vidio dio užasa.

'Cijela majica je puna krvi'

Čitatelj je dodao kako je njegova majica, odnosno potkošulja, bila krvava, kao i noge.

OBOJE SU OZLIJEĐENI Drama u centru Zagreba: Žena pokušala ubiti muškarca, prije toga se napili pa posvađali...

- Ozlijeđenoj 36-godišnjakinji liječnička pomoć je pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku - dodali su iz PU zagrebačke.

Susjedi i prolaznici s kojima smo jutros porazgovarali u blizini stana u kojem se sinoć odvila drama, kažu kako nisu ništa čuli, a situaciju nastavljamo pratiti s terena.

VOZAČI, OPREZ! Radovi na autocesti kod Zaprešića, vozi se u kolonama

Pokušaj ubojstva i u Zagrebu 

Pokušaj ubojstva zbio se i u centru Zagreba pola sata nakon ponoći. Muškarac i žena su se napili pa posvađali, nakon čega je žena na muškarca nasrnula oštrim predmetom i ozlijedila ga. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Momma 13.04.2022.

    Bit ce koji dan u pritvoru i na uvjetnoj, jer da su kazne stroze nebi si to dopustio

  • prdimVatru 13.04.2022.

    Droga

  • antifavakser 13.04.2022.

    Grad slucaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare