To je to što me zanima!

Rusija: Bacio je gumu od auta kroz prozor i ubio prolaznika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Eric (16) žestoko se posvađao sa svojom djevojkom Dariom Kljukinom (15). U ljutnji je zgrabio automobilsku gumu koja mu se našla na putu i bacio ju kroz prozor
Vidi originalni članak

Nedužnog prolaznika Victora Gubina ubila je prije dva tjedna automobilska guma koja mu je doletjela u glavu s viših katova nebodera u Sant Peterburgu. Poginuo je zbog ljubavne svađe tinejdžerskog para. Eric Nikolaev (16) žestoko se posvađao sa svojom djevojkom Dariom Kljukinom (15).

 - Bili smo s još troje prijatelja. Šetali smo gradom, ali je bilo užasno hladno. Da bi se ugrijali ušli smo u vežu nebodera i uspeli se na gornje katove. Tu smo se Daria i ja posvađali. Vidio sam gumu od automobila na stepeništu i bacio je u ljutnji kroz prozor. Nisam htio nikoga ubiti - ispričao je policiji Eric. Njegova djevojka potvrdila je njegovu priču u policiji. Kaže da joj je otac nakon svega zabranio da viđa Erica. Misli da on na nju ima loš utjecaj. 

 - Ja ga ipak još uvijek volim i želim biti s njim - kazala je Daria za Life.ru. Policija je Erica zadržala u kućnom pritvoru, a njegova majka ga brani.

  - Kriva je i hitna pomoć. Umjesto u najbližu, ozlijeđenog prolaznika odvezli su u najudaljeniju bolnicu, a putem im je umro. Mogli su ga spasiti - rekla je majka, uvjerena da nije kriv samo njezin sin. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • gamer3386 24.11.2010.

    Snimka sve govori .

  • st zvir 21.11.2010.

    na krivom mjestu u krivo vrijeme....a jebiga

  • zuty 777 19.11.2010.

    nije imao srece a malog kod prvog vulkanizera neka do kraja zivota besplatno mijenja gume!!!!!!balavac on ce sa gumom pokazivati svoju snagu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare