To je to što me zanima!

Mladić bez vozačke zabio se u bus pun školske djece

K. N. (18) jurio je u neregistriranom Opel Kadetu Posavskim Bregima u Ivanić-Gradu u ponedjeljak oko 13 sati. Nitko od djece iz busa nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Sreća pa djeca nisu ozlijeđena. Neka su od šoka plakala. On je jurio cestom s nabrijanim autom i zabio se u bus. Djeca su se vraćala iz škole, rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak oko 13 sati u Posavskim Bregima u Ivanić-Gradu snimio olupinu Opel Kadeta nakon sudara s autobusom.
- Odletio je u jarak. Koliko znam, nema ni vozačku dozvolu. Iz usta mu je tekla krv. Njegovi su odmah došli na mjesto nesreće. Pitali su jesu li djeca ozlijeđena i treba li komu pomoć, a onda su izvukli njega i prevezli ga na Hitnu pomoć - rekao nam je čitatelj.
U Policijskoj upravi zagrebačkoj rekli su nam da uviđaj traje.
- Zasad znamo da se K.N. (18) bez položenog vozačkog ispita vozio neregistrirani Opel Kadet Posavskim Bregima, Dugoselskom ulicom. Kraj kućnog broja 12 udario je u prednji dio autobusa kojim je upravljao R.Č. U autobusu je bilo 20 djece i nitko nije ozlijeđen. Stanje ozlijeđenog K.N. zasad nije poznato - rekli su nam u ponedjeljak u PU zagrebačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • god of war 22.02.2010.

    Biti glup toe bolest,a ta bolest se javlja kod 95% naše omladine...izliječite tu bolest da spasimo nevine živote!

  • rizbo18 22.02.2010.

    On je jurio cestom s nabrijanim autom-ahaha treba njega pošteno nabrijat

  • trešnja 22.02.2010.

    @broztito,dobro ti to kažeš i slažem se s tobom,ali uvijek je bilo djece kojoj ne možeš ništa...možeš ga mlatiti,prijetiti,on opet radi po svome.Pogotovo kad imaju 18 godina,pa ponašaju se ko da su popili svu pamet svijeta,starci su im glupi i ništa ne znaju...kažu...Zato itakvu djecu treba držati na kruhu i vodi da što prije požele živjeti na svojem kruhu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare