To je to što me zanima!

Mladić je u Zagrebu opljačkao banku, dvije pošte, trgovinu...

Zagreb: Tijekom jedne pljačka mladić (28) je prijetio lažnom bombom koji je kasnije bacio u Savu. Navodno je htio opljačkati banku u Novom Zagrebu, ali su susjedi primijetili
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je uhvatila mladića (28) kojeg sumnjiče za pet pljački i jedan pokušaj pljački.

Jedna od pljački za koju ga sumnjiče je ona krajem studenog u City Center Eastu. Tada je nešto iza 10 sati opljačkao poslovnicu Raiffeisen banke. Razoružao je zaštitara i uzeo mu pištolj.

Mladić je dva puta opljačkao poštu u Avenue Mallu te je opljačkao trgovinu i ljekarnu. Prijetio je plinskim pištoljem i pljačkao maskiran kapuljačom i medicinskom maskom.

Tijekom jedne pljačka je prijetio lažnom bombom koji je kasnije bacio u Savu. Navodno je htio opljačkati banku u Novom Zagrebu, ali su susjedi primijetili da se netko "mota" po kvartu te su nazvali policiju.

Policija je mladića zaustavila, legitimirala te kako neslužbeno doznajemo, kod njega našla pištolj HS koji je uzeo zaštitaru tijekom pljačke u City Centru. 

Ukupno je od pljački "skupio" 120.000 kuna, a novac je trošio na drogu, dugove, za svakodnevni život.

Policiji je poznat od ranije po sličnim djelima i nasilju. Policiji je sve priznao, a trebao bi biti doveden sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • do9898 05.12.2018.

    Lopovi padnu zbog takvih gluposti i sitnica da covijek si misli jel ovaj normalan. Ali to su sitni detalji na koji veliki majstori paze...

  • Jos1p 05.12.2018.

    Kako se zove?? E moj 24 sata..

  • Cipelcug 05.12.2018.

    Je li ostalo kaj sitoga za jen gemištek???

Komentiraj...
Vidi sve komentare