Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić je u Zagrebu opljačkao banku, dvije pošte, trgovinu...

Zagreb: Tijekom jedne pljačka mladić (28) je prijetio lažnom bombom koji je kasnije bacio u Savu. Navodno je htio opljačkati banku u Novom Zagrebu, ali su susjedi primijetili

Foto: Bogdan Blotnej/24sata
16 komentara

Zagrebačka policija je uhvatila mladića (28) kojeg sumnjiče za pet pljački i jedan pokušaj pljački.

Jedna od pljački za koju ga sumnjiče je ona krajem studenog u City Center Eastu. Tada je nešto iza 10 sati opljačkao poslovnicu Raiffeisen banke. Razoružao je zaštitara i uzeo mu pištolj.

Mladić je dva puta opljačkao poštu u Avenue Mallu te je opljačkao trgovinu i ljekarnu. Prijetio je plinskim pištoljem i pljačkao maskiran kapuljačom i medicinskom maskom.

Tijekom jedne pljačka je prijetio lažnom bombom koji je kasnije bacio u Savu. Navodno je htio opljačkati banku u Novom Zagrebu, ali su susjedi primijetili da se netko "mota" po kvartu te su nazvali policiju.

Policija je mladića zaustavila, legitimirala te kako neslužbeno doznajemo, kod njega našla pištolj HS koji je uzeo zaštitaru tijekom pljačke u City Centru. 

Foto: Bogdan Blotnej/24sata

Ukupno je od pljački "skupio" 120.000 kuna, a novac je trošio na drogu, dugove, za svakodnevni život.

Policiji je poznat od ranije po sličnim djelima i nasilju. Policiji je sve priznao, a trebao bi biti doveden sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu. 

Možda vas zanima i ovo:
Message