To je to što me zanima!

Mladić koji je spasio curu iz rijeke spasio je i dječaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sami Nuredini (19) dobio je novčanu nagradu, plaketu i ponudu za posao. Prije godinu dana spasio je život i jednom dječaku koji se utapao
Vidi originalni članak

Sami Nuredini (19) iz sela Krusopek u blizini Skoplja dobio je nagradu od 2.000 eura, plaketu za humanost "Majka Tereza" i ponudu za posao nakon što je u utorak spasio djevojku od utapanja u rijeci Vardar u Skoplju. Nagrade su mu dodjelili zamjenik premijera Abdulakim Ademi i gradonačelnik općine Centar, Vladimir Todorović.
Mladi heroj se zahvalio za nagrade i skromno rekao da za ponudu za posao mora prvo pitati oca. Dodao je kako bi uvijek priskočio u pomoć čovjeku u opasnosti, a njegovi prijatelji kažu da mu ovo nije prvi put da je spasio nekome život. Prošlog ljeta je u rijeci Treska kod Skoplje spasio dječaka. Sami je skroman momak, završio je samo osnovnu školu te nema posao. U utorak je prolazeći preko mosta začuo pozive u pomoć. Skinuo se i skočio u rijeku i spasio S.J. (24) koja se utapala.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • damat 30.01.2010.

    Kakav frajer! Stvarno svaka čast momčino, valjalo bi se ugledat na tebe...

  • Leonarda 30.01.2010.

    Veliko je tvoje srce, nek ti Bog podari zdrav i dug zivot, a ti prihvati ponudu za zaposlenje, da zivis u miru i sreci, to nije sramota!

  • drug Tito_1 30.01.2010.

    Da se to dogodilo u Hrvatskoj, svi bi gledali i još bi komentirali gle baba pijana i sl....

Komentiraj...
Vidi sve komentare