To je to što me zanima!

Mladić mazio i nahranio kozu Lolitu pa je silovao do smrti

Srbija: A. Pajazatović (23) provalio je u tor i izabrao šestomjesečnu kozu Lolitu za žrtvu. Nahranio ju je, pričao joj, a zatim joj vezao noge i silovao je satima
Vidi originalni članak

Srpski policajci iz Leskovca uhitili su A. Pajazatovića (23) u ponedjeljak ujutro zbog sumnje da je silovao kozu Lolitu u selu Sijarina. Uhićeni je navodno sve priznao policiji, piše Alo!. Provalio je u tor u vlasništvu V. N. i izabrao najmlađu, šestomjesečnu kozu. Prvo joj je tepao i mazio je, a zatim ju je nahranio i silovao. Kako se ne bi ritala, vezao joj je noge. Otišao je nekoliko sati kasnije, a vlasnica je sljedeće jutro našla mrtvu kozu. Prizor je bio stravičan! Sve je bilo puno krvi. Policajci su pronašli sjekiru i upaljač. 

Susjedi su šokirani. Rekli su kako mu treba suditi kao što je i on presudio jadnoj životinji.

Poremećeni muškarac će odgovarati za mučenje i ubijanje životinje. Predviđena je kazna do godine dana i novčana kazna od 300.000 dinara (21.500 kuna). Udruga za zaštitu životinja 'Orka', također je najavila tužbu.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • JacksonPollock 28.05.2013.

    Jel iko pito kozu? Mozda nije bilo silovanje.

  • Raven 29.03.2011.

    Nije bitno odakle je,i kod nas ima poremecenih ljudi..Mene da se pita ja bi to zatvorila u neki podrum do kraja zivota!!btw.. Tuzno je to sto ce on od svega toga paltit kaznu i dobit''mozda ''godinu dana zatvora.... Sramota!

  • čončo 28.03.2011.

    ima država di je i dozvoljen spolni odnos sa životinjama pročitajte naravno ja sam protiv toga http://marulina.bloger.hr/post/bizarni-sex-i--zakon/219920.aspx

Komentiraj...
Vidi sve komentare