To je to što me zanima!

Mladić na Valentinovo šetao po mjestu s Kalašnjikovom u ruci

Policija je tijekom intervencije o dojavi o narušavanju javnog reda i mira, u Prvomajskoj ulici u Novom Selu na Dravi uočili muškarca s puškom. On ju je odbacio i pobjegao, no kasnije je uhićen
Vidi originalni članak

U Novom Selu na Dravi, policajci su u srijedu 14. veljače postupali po dojavi o narušavanju javnog reda i mira. U Prvomajskoj ulici uočili su nepoznatog muškarca koji je pješice išao u susret njima i u desnoj ruci uz nogu nosio automatsku pušku. Kada ih je primijetio odbacio je pušku te pobjegao.

Obilaskom Prvomajske ulice nasred ulice policajci su pronašli jednu čahuru puščanog streljiva. Na mjestu događaja izvršili su očevid te su uzeli poluautomatsku pušku sa nekoliko komada pripadajućeg streljiva i čahuru te plinski revolver nepoznate marke s jednim plinskim streljivom u bubnju.

Brzom reakcijom policije i poduzetim kriminalističkim istraživanjima te temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, na Valentinovo policija je pretražila kuće koje koriste mladići (22 i 23) u Novom Selu na Dravi te su kod mladića (23) pronašli poluautomatsku pušku i nekoliko stotina komada raznog puščanog streljiva.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su mladići počinili kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • škver 22.02.2018.

    Nema kraja ludilu,sve izmiče kontroli !!!

  • Prometheus 22.02.2018.

    Pa čovijek slavio Valentinovo...

  • marijan09 22.02.2018.

    Ja svaki dan izvucem haubicu iz garaze, susjedi me vole svaki dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare