To je to što me zanima!

Mladić napao policajca pa pred njim progutao drogu iz gaćica

Mladić (24) iz Pule došao je na obavijesni razgovor. Policajac ga je upitao ima li nedozvoljene predmete kod sebe, na što je on 'poludio' i nasrnuo na policajca
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak poslijepodne s paketićem droge ušetao u policijsku postaju u Puli, mladić (24), koji je inače bio pozvan na obavijesni razgovor, je bez ikakva razloga nasrnuo na policajca. 

Upitavši ga da li kod sebe ima neke nedozvoljene predmete, mladić je ustao sa stolice i napao policajca. Odgurnuo ga je od sebe te iz gaćica izvadio manju vrećicu s nepoznatim sadržajem koju je stavio u usta i progutao. Agresivni Puljanin je zatim ponovo nasrnuo na policajca pokušavši ga udariti šakom u glavu što je policajac izbjegao. 

Nasilnik su odmah uhitili zbog napada na policajca te je zbog toga dobio i kaznenu prijavu. U nastavku kriminalističkog istraživanja odveli su ga na liječnički pregled. Utvrdili su da je u paketiću kojeg je progutao bila opojna droga. Valter Opašić iz istarske policije kaže da se radilo o manjoj količini marihuane. Po završetku istraživanja, Puljanina su u subotu oko 12 sati predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Boy X 17.01.2012.

    Progutao mladič dodatno sredstvo za ojačanje,ali mislim da nakon nepromišljenog zahvata sljedi oporavak i dijeta.Vjerojatno nakon terapije neče više upotrebljavati pojačivače?

  • user_96365 16.01.2012.

    pojeo je shit iz gaća...

  • LionFromOsijek 16.01.2012.

    Šta fali u priči pitam se. svejedno lik je otpisan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare