To je to što me zanima!

Mladić (24) vozio bicikl pa pao: Ozlijedio je glavu i preminuo

Preminuo je u petak ujutro 30 minuta nakon ponoći. Mještani su potreseni tragedijom koja je zadesila obitelj Prašnjak. Kažu da je bio dobar mladić koji je živio s ocem, djedom, bakom i stricem...
Vidi originalni članak

U četvrtak kasno navečer između 23 i 23.30 sati na Trgu Svete Margareta u Margečanu, u prometnoj je nesreći poginuo 24-godišnji S. P. iz Margečana.

Mladić  se vozio biciklom po uzdignutom nogostupu uz županijsku cestu u blizini Područne škole u Margečanu. U jednom je trenutku iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i pao na kolnik. Ozlijedio je glavu te je prevezen u varaždinsku bolnicu.

Preminuo je u petak ujutro 30 minuta nakon ponoći. Mještani su potreseni tragedijom koja je zadesila obitelj Prašnjak. Kažu da je bio jako dobar mladić koji je živio s ocem, djedom, bakom i stricem u obiteljskoj kući u ovom malom mjestašcu. Majka mu je preminula prije više godina od opake bolesti.

- Strašno nas je pogodila njegova smrt, tim više što se to dogodilo u blizini škole koju je i on polazio.  Bio je uvijek miran, drag i umiljat dečko - doznajemo u Margečanu. Državni je odvjetnik odredio obdukciju.
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • t0k 21.10.2018.

    imo sam tezi pad s bicikla, preko volana pri vecoj brzini (za bicikl), sletio na rame i glavu, 2 tjedna nisam mogo na poso a posljedice cu osjecati vjerojatno cijeli zivot. Srecom, glavu je samo sljunak malo okrbo da je bio kamen na putu, ne bih ovo pisao...

  • Clipeum 20.10.2018.

    Bez kacige i po nogostupu?

  • dadić 20.10.2018.

    Izuzimam se od zaključka o uzroku nesreće, ali budimo realni: 99% biciklista ne koristi: kacigu, rukavice, fluorescentni prsluk, naočale. A kad ti kao takav dođeš u dućan negdje, svi te gledaju kao da si pao s Marsa. 99% biciklista ne shvaća kad po noći sjednu na bicikl i voze bez svjetla i prsluka (još stave i crne jakne i crne hlače) da uopće nisu nikako vidljivi i da su oni ti, koji će izvući deblji kraj kod sudara!! Ne znam, zašto se naša policija ne želi pozabaviti biciklistima??

Komentiraj...
Vidi sve komentare