To je to što me zanima!

Mladić onanirao u knjižnici; snimili ga i objavili na netu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na YouTubeu se pojavila snimka mladića koji u zadarskoj Znanstvenoj knjižnici masturbira pod stolom. Priznao je krivicu i obećao da neće više
Vidi originalni članak

Slučaj mladoga Zadranina, koji bezbrižno masturbira u jednom od odjela zadarske Znanstvene knjižnice, djelatnicima je bio poznat i prije nego što je osvanuo na internetskoj stranici YouTube. Kako nam je potvrdila ravnateljica te ustanove, u toj su prostoriji postavljene videokamere koje su uhvatile mladog egzibicionista, ali i osobu koja ga je snimala mobitelom i snimku stavila na internet.
- S korisnikom knjižnice koji se vidi na snimci na internetu mi smo već obavili razgovor i zamolili ga da to više ne čini. On nam je kazao kako mu je žao i kako to više nikada neće ponoviti - kazala je ravnateljica zadarske Znanstvene knjižnice Milenka Bukvić.
Ravnateljica Bukvić je dodala  kako je tome mladiću potrebna stručna psihološka pomoć, a ne da ga se „razvlači“ po internetu. Kako doznajemo, mladi nestašni Zadranin ima djevojku, a slične stvari navodno je radio i u zadarskoj Gradskoj knjižnici.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • andrej222 01.04.2012.

    ljudi vi tu govorite mladić a to mi je profesor iz povjesti ;) sam fali da na ploči nađemo bjelo :P

  • milangirl86 15.06.2008.

    JADAN SI!

  • Ice41000 14.06.2008.

    Koji kreten!

Komentiraj...
Vidi sve komentare