To je to što me zanima!

Mladić opljačkao baku, ali ne znaju da li ju je zadavio

Plaški: Anka Klipa (88) prijavila je da joj je iz kuće nestao novac. Policija za krađu sumnjiči Gorana O. (19), ali ne znaju je li povezan s ubojstvom...
Vidi originalni članak

Karlovačka policija sumnja da je motiv ubojstva Anke Klipe (88) iz Latina kraj Plaškog koristoljublje. Kako doznajemo iz policijskih izvora bliskih istrazi, stvari po kući bile su porazbacane. Starica je i nekoliko dana ranije policiji prijavila da joj je iz kuće nestao novac. Kažu, nije riječ o velikom iznosu jer je i sama živjela od 1200 kuna mirovine. Prošli tjedan, vjerojatno u noći na četvrtak, netko ju je ponovno došao opljačkati, a na kraju ju je i zadavio. Policija je u petak sa sudskim nalogom došla pretražiti kuću Gorana O. (19) u Plaškom. Povezuju ga s prvom pljačkom novca, a je li povezan i s ubojstvom starice, za sada ne znaju. No Goran, koji policiji bježi već duže vrijeme i za kojim je raspisana potraga zbog izbjegavanja kaznene i prekršajne odgovornosti, pobjegao je iz kuće u šumu. Policajac je zapucao u zrak kako bi pozvao kolege u pomoć. Goran je i dalje u bijegu. Poznat im je uglavnom po teškim krađama, a navodno je viđen u blizini kuće ubijene starice. Jesu li na vratu starice njegovi tragovi, pokazat će vještačenje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • predsjednik03 09.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • KrajinaForce 09.07.2010.

    Ubit stoku

  • tovar_69 09.07.2010.

    @ex_1 kako nekužiš ako ga ubiješ samo češ mu skratit muke. Neka neka vlast obeča da će izgradit 20 novih zatvora u Hrvatskoj i otvorit onoga na golom otoku i produžit zatvorsku kaznu, ja se kladim da bi ta stranka vladala Hrvatskom. Treba ga onda na Goli otok poslat jedno 60 godina da razmišlja šta je napravio, smrt je njemu poklon...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare