To je to što me zanima!

Mladić pao s motora i poginuo, a suputnik (18) lakše ozlijeđen

Mladić (19) je poginuo, a njegov suputnik (18) je lakše ozlijeđen noćas oko 00.55 sati u prometnoj nesreći na županijskoj cesti između Klokočevaca i Šaptinovaca
Vidi originalni članak

Mladić (19) je poginuo, a njegov suputnik (18) je lakše ozlijeđen noćas oko 00.55 sati u prometnoj nesreći na županijskoj cesti između Klokočevaca i Šaptinovaca.

Mladić je vozio motocikl iako nije imao vozačku dozvolu, s nepropisanom i nepričvršćenom zaštitnom kacigom na glavi. S njim je na vozilu bio drugi mladić (18) koji uopće nije imao kacigu.

Dolaskom do zavoja ulijevo, zbog neprilagođene brzine kretanja vozač je izgubio nadzor nad upravljačem motocikla zbog čega je zajedno s putnikom pao na kolnik. Uslijed pada 19-godišnjak je poginuo, dok je 18-godišnjak  zadobio lakše tjelesne ozljede, priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Viktorija0107 15.02.2016.

    Pre-pre--prestrašno

  • bubu_1_1 15.02.2016.

    koliko vi mozete biti jadni?? aj sta vas boli briga tko se vozio i sto je radio!! decko nije kriv ne mozete bit tako jadni!!!!! on je najbolja osoba na svijetu i niste ga poznavali i nemozete pricat nesto o cemu nemate pojma!!!!!! stvarno ste jadni!!!!! svi koji ste sad tu pljuvali po njemu moze vas bit sramota!! vidjela bi vas na mjestu njegovih roditelja i prijatelja...puj..sramota!

  • fazer 15.02.2016.

    f-76 ovo kaj si sad napisal i ja potpisujem ali ono to mu treba itak dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare