To je to što me zanima!

Mladić provalio u automobil i ukrao motorno ulje i sprej

Policija je uhitila mladića koji je u nedjelju na Trgu narodnih učitelja u Petrinji iz parkiranog i otključanog automobila ukrao tri litre motornog ulja i sprej
Vidi originalni članak

Sisačkomoslavačka policija prijavila je 19-godišnjeg mladića kojeg sumnjiči da je ranim jutarnjim satima u nedjelju na Trgu narodnih učitelja u Petrinji iz parkiranog i otključanog osobnog automobila 54-godišnjeg vlasnika ukrao tri litre motornog ulja i sprej.

Ukradenim sprejem je na zidu obližnjeg frizerskog salona 75-godišnjeg vlasnika ispisao tekst neprimjerenog sadržaja, da bi potom na Trgu Matice Hrvatske iz parkiranog i otključanog osobnog automobila 48-godišnjeg vlasnika ukrao dvije litre motornog ulja i autoradio, nakon čega se udaljio svojim vozilom.

Ubrzo je pronađen i uhićen, kod njega su pronađeni ukradeni predmeti koji su oduzeti i vraćeni vlasnicima te su im uručeni mladićevi podaci radi pokretanja privatne tužbe zbog krađe, dok će zbog oštećenja tuđe stvari protiv 19-godišnjaka biti podnijeta kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • yocko 23.08.2016.

    Ovaj je rođen za HDZ-ovca,razme se u posel.

  • Jackal1 23.08.2016.

    Da nije od beljaka neki rod ?

  • Laj samo Laj 23.08.2016.

    Sta vi objavljujete?!?!pa bar 10 gorih i ruznijih stvari se desilo a da pojma nemate..nije da nemate o cem pisat nego,ja neznam sta je ovo i cemu ova objava

Komentiraj...
Vidi sve komentare