To je to što me zanima!

Mladić s HIV-om je završio u pritvoru zbog prijetnje

Osim što je mladić policajcima priznao seksualne kontakte i širenje HIV-a, iz osvete je odao druge počinitelje djela, koji su njega teretili za provalu
Vidi originalni članak

Dan nakon otkrića da je HIV-om zaraženi homoseksualac K. Š. (21) mjesecima bez zaštite imao spolne odnose s više muškaraca, osumnjičenog je u subotu ponovno privela policija. No, ne zbog ugrožavanja zdravlja ljudi, već zbog prijetnje. Tijekom jutra je poslao prijeteći SMS muškarcu (39), koji ga je prijavio. Policija je K.Š. uhitila i nakon obrade prepratila u pritvor. Nisu rekli tko je žrtva i čime joj je i zašto promiskuitetni mladić prijetio. O mogućem širenju side među Šibenčanima ne bi se ništa znalo da mladog Sukošanca nisu tijekom istraživanja provale na Murteru priveli u PP Vodice. Sumnju zbog provale skinuo je sa sebe tijekom ispitivanja. Policajcima je tada priznao seksualne kontakte i širenje bolesti, a iz osvete je odao počinitelje drugih kaznenih djela, koji su njega teretili za provale. Tako je pod sumnjom da posjeduje drogu i oružje policija privela Lj. G. (40) iz Tisnog. Pretragom njezine kuće i automobila pronašli su 150 grama marihuane, a u brodu još i kalašnjikov sa streljivom. Uzgajala je i preprodavala marihuanu.
- Njih dvoje poznaju se jer je ona u Sukošanu bila konobarica - kažu u Tisnom, gdje se, kao i u Šibeniku te u Vodicama, svi kunu da K. Š. osobno ne poznaju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Banman 07.02.2010.

    torcidasplit potpisujem!!!

  • klakdk 07.02.2010.

    treba javno pokazat njegovu sliku i slike svi ostali pedera.zamislite da namjerno zaraze žensku osobu,onda imamo problem i mi normalni!

  • otarnik 07.02.2010.

    Mate Mrkandin ima dva sina i ćer neće da se žene ni ćer da se udaje a već in je vrime malo u odmaku.Pita Mate starijega zašto se ne ženi on vrti okriće pa na kraju prizna da voli muške.Jadni Mate čupa kosu prenemaže plaće pa se obrati mlađemu ajde se ti ženi a on će ja sam ti tata gej a Mate će bolje ito nego da si peder.Kad su mu objasnili da je to isto poče jadnik skakat i bisnit pa viče voli li iko ženske u ovoj kući a ćer će iz kantuna JA volin ja volin ćaća ja volin ženske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare