To je to što me zanima!

Mladić se zabunio i skrivio sudar, dvoje ozlijeđenih

Mladić je kraj Avenue Malla kroz crveno skrenuo lijevo. Vozač Pola je vozio iz suprotnog smjera. Prošao je kroz zeleno i sudario se s Cliom
Vidi originalni članak

Mislio sam da se meni upalilo zeleno svjetlo i skrenuo sam lijevo, rerkao nam je mladić H. H. (25). On se u srijedu oko 18.45 sati Cliom zagrebačkih registracija vozio Avenijom Većeslava Holjevca u Zagrebu. Dolazio je iz grada i stao na križanju s Avenijom Dubrovnik. Upalilo se zeleno svjetlo za one koji su vozili ravno. Mladić je pomislio da zeleno vrijedi i za njega te je skrenuo lijevo. Sudario se s Polom vukovarskih registracija koji je vozio Avenijom V. Holjevca prema gradu.
- Bilo mi je zeleno. Prije toga nisam stajao na semaforu te se baš nisam mogao zaustaviti - rekao je D. A. (31), vozač Pola. Prednji dio Clia je uništen, a Polo je od siline udarca završio na tramvajskim tračnicama. Materijalna šteta nije poznata. U Cliu su bila još dva putnika, a u Polu jedan. Dvoje je ljudi lakše ozlijeđeno. Tramvaj u smjeru zapada nisu vozili do 19.55 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lepicane 01.04.2009.

    dobro je ,jebeš pleh.

  • debeliXXL 01.04.2009.

    A šta ćeš,zezne se konj a kak nebu magarac,ajde sva sreća da su samo lakše ozlijeđeni

  • drug Tito_1 01.04.2009.

    mladiću misliti je drek znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare