To je to što me zanima!

Mladić skočio s broda kod Paga, otplivao do uvale i nestao u šumi: 'Krećemo u potragu...'

Upravo se spremamo i idemo u potragu. Sudjeluju i HGSS i MUP, a obaviještena je i hitna, kaže nam Željan Gligora ,Načelnik stožera civilne zaštite općine Kolan
Vidi originalni članak

Sinoć je sa party broda Princ Kornata, koji je bio usidren na Maunu, skočio u more gost te doplivao do uvale Crikvina. Na poziv kapetana nije se htio vratiti u brod te se uputio u šumu gdje mu se gubi svaki trag, napisao je u subotu apel Željan Gligora, načelnik stožera civilne zaštite općine Kolan, u Facebook grupi Otok Pag.

- Molim svih ako znaju bilo kakvu informaciju o ovom gostu da mi se jave. Na sebi je imao crvene kupaće i bijele tenisice - piše dalje u objavi.

U potragu za mladićem krenuti će danas u 17 sati.

- Upravo se spremamo i idemo u potragu. Sudjeluju i HGSS i MUP, a obaviještena je i hitna. Službe će dati sve od sebe da pronađemo mladića, ali problem je što za početak ne znamo ni tko je on ni da li je već ranije bio sklon ovako pobjeći i nestati. Vjerujem da je bio pod nekim opojnim sredstvima, pokušali su ga vratiti na brod, ali on je jednostavno otišao i otrčao u šumu - objašnjava nam Gligora.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • TAKE IT BACK 14.08.2022.

    Treba početi naplaćivati te potrage za "planinarima, ovakvim plivačima i sličinima. Krajnje je vrijem, jer takvi se neće upristojiti dok ih ne udariš po džepu. Inače gdje na Pagu ima tako velika šuma da se u njoj možeš izgubiti?

  • hotspotcro 13.08.2022.

    Nije se utopio. U šumi je...nek se snadje.

  • xxxx1972 13.08.2022.

    LOSA ROBA JBG....

Komentiraj...
Vidi sve komentare