To je to što me zanima!

Mladić spasio pijanog kupača (54), htio plivati s tri promila

Pula: Spasilac (21) koji je u ponedjeljak radio na plaži je primijetio kako u more ulazi muškarac koji se neobično ponašao. Mladić je reagirao i izvukao ga van
Vidi originalni članak

Spasilac (21) koji je u ponedjeljak radio na plaži je oko 18 sati primijetio kako na pulskoj Verudeli u more ulazi muškarac. Neobično se ponašao, a kratko nakon što je ušao u vodu počeo je plutati na površini. 

Mladić je reagirao i izvukao muškarca van, a uskoro su na plažu stigli i djelatnici Hitne. Muškarca su odvezli u bolnicu gdje je utvrđeno da ma 3.1 promil alkohola. 

Zadržali su ga na liječenju. Utvrđeno je da se radi o turistu iz Austrije starom 54 godine, objavila je istarska policija. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_60928 04.07.2012.

    Ma,sta?Pula?Pa vidim moju kucu u daljini,bila sam uvjerena da zivim tu.

  • user_60928 04.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nselimo1 04.07.2012.

    Svaka čast spasiocu,vidi se da ne spava na poslu. Ljepo se kupati kad znaš da neko budno motri i čuva sigurnost kupača. Za pohvalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare