To je to što me zanima!

Mladić teško ozlijeđen kod Primoštena. Pretjecao kamion pa se zabio u drugi automobil

U nesreći je teško ozlijeđen vozač (27). Velikom brzinom preticao teretni auto te izletio s kolnika i sudario se s drugim automobilom...
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u četvrtak teško je ozlijeđen vozač (27), javlja šibensko-kninska policija. Muškarac (27) je brzom vožnjom oko 14 sati kod Primoštena do lijevog preglednog zavoja pretjecao teretni automobil te izgubio nadzor nad vozilom. U zanošenju s vozilom prešao je na dio kolnika namijenjenom ulazu i izlazu pristupne ceste. Tamo je udario u drugi auto kojim je upravljao muškarac (60).

Od siline sudara odbio se od vozila kojim je upravljao muškarac (60) te je u zanošenju izletio van kolnika. Nakon što je izletio van kolnika, automobil mu se prevrnuo na krov. U Općoj bolnici u Šibeniku muškarcu (27) pružena je liječnička pomoć, a teško je ozlijeđen. 

Zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv muškarca (27) podnesen je Obavezni prekršajni nalog i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prekobicnjak 15.03.2024.

    imao je više pehova za redom

Komentiraj...
Vidi sve komentare