To je to što me zanima!

Mladić u kući držao marihuanu i speed: Drogu je preprodavao

Protiv 20-godišnjaka će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u ponedjeljak 5.veljače dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Slavonskog Broda, sumnjiče ga za kazneno djelo iz kriminaliteta droga.

Temeljem naloga Županijskog suda policija je pretražila dom i prostorije na području Slavonskog Broda koje 20-godišnjak koristi, te je pritom pronađeno 59 grama opojne droge marihuana i još 10,9 grama tzv.speed-a. Neslužbeno doznajemo da je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj (pre)prodaji na ilegalnom "tržištu" narkotika.

Policijski službenici protiv 20-godišnjaka će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Prema odredbama Kaznenog zakona RH, a budući je je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je droga bila namijenjena za daljnju prodaju, mladiću prijeti zatvorska kazna u trajanju od 3 do čak 15 godina.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.02.2018.

    Svinje,krdo i to nalik na milicajce!

  • user_31670 07.02.2018.

    Pa bolje ubit za pare nego prodavati drogu. Nakarada od sudstva.

  • Lesy 07.02.2018.

    Radi na crno,troši na bijelo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare