To je to što me zanima!

Mladić vozio pijan, naletio na biciklisticu (51), odbacio ju u dvorište, umrla je na mjestu

Vozač je po ulasku u zavoj, zbog neprilagođene brzine, prešao na suprotnu stranu ceste, sletio na zemljanu površinu i udario u bicikl Od siline udarca, žena je odbačena u dvorište
Vidi originalni članak

Biciklistica je poginula u subotu oko 7.30 sati na području Velike Ludine u mjestu Vidrenjak, objavila je PU sisačko-moslavačka.

Mladić (28) s područja Kloštra Ivanića vozio je auto koprivničkih registracija, imao je 2,29 promila i bio je pod zabranom. U vozilu je bio putnik (23).

Vozač je po ulasku u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, prešao na suprotnu stranu ceste, sletio na zemljanu površinu i udario u bicikl koji je po nogostupu vozila žena (51). Od siline udarca, žena je odbačena u dvorište gdje je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminula.

Tijelo su prevezli u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen putnik iz vozila.

Vozač je uhićen te će uz kaznenu prijavu zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalibor0704 05.12.2021.

    Očito je frajer ozbiljno shvatio zabranu. Sada će ga 5-6 godina suditi i na kraju će kao recidivist dobiti godinu dana uvjetno.

  • Pregovarač 05.12.2021.

    Biciklisti ne smiju voziti po nogostupu.

  • lukicluka11 05.12.2021.

    I što reći na ovo? dobit će maksimalno do godinu dana zatvora uz pomilovanje i nastaviti opet po starom, jer mu to omogućava ovaj nakaadni hrvatski sud i zakon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare