To je to što me zanima!

Mladić zapalio petardu u cijevi pa teško ozlijedio desnu šaku

Mladić je zapalio petardu te ju je ubacio u metalnu cijev koja je s jedne strane bila zatvorena metalnim poklopcem. Prilikom eksplozije je teško ozlijedio desnu šaku
Vidi originalni članak

Policija je istragom utvrdila kako je mladića (19) iz Donje Dubrave 31. prosinca teško ozlijedila eksplozija petarde. Mladić je ispred ribičkog doma 'Štuka' zapalio petardu te ju ubacio u metalnu cijev koja je s jedne strane bila zatvorena metalnim poklopcem. Cijev je držao u ruci tijekom eksplozije te se razletjela i teško ga ozlijedila. Pomoć je zatražio u Općoj bolnici Koprivnica gdje su mu sanirali ozljedu desne šake.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vrač 31.01.2011.

    jel ima jos tih cjevi za pucanje,imam ja petardu.

  • antiA 31.01.2011.

    isuse kad ej to bilo.. znam tog dečka... dobro jutro 24 sata ... mogli ste napisat nakon 2 mjeseca.. .-.-"

  • slavic 31.01.2011.

    takvih glupana kolko hočeš sve je to kriv naš zakon da su kazne drastične nebi u tolikoj mjeri toga bilo!2 mj se nemre živjeti od pucnjave a kad vidite da roditelj kupuje petarde djetetu od 10g ili pucaju čak i mlađi!Ja ne žalim takve kad stradaju nego invalide ili djecu koja imaju maligna oboljenja!Mediji tu pogrješe jer nemaju kampanje protiv toga!Ja bi uveo da policija više radi svoj posao oko štandova i dučana i povečati kazne i uplate u humanitarne svrhe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare