To je to što me zanima!

Terete ga za teško ubojstvo oca: Mladić u istražnom zatvoru, prijeti mu do 40 godina zatvora

Za sada nije poznat motiv zbog kojeg je sin ubio oca. Sjekirom mu je zadao udarce u glavu dok je spavao. Nakon ispitivanja sudac istrage je odredio istražni zatvor zbog okolnosti kaznenog djela
Vidi originalni članak

Lička policija nakon istrage izvijestila je kako Igora Vukadinovića (20) terete za teško ubojstvo na osobito okrutan ili krajnje podmukao način.

Policija u priopćenju navodi kako se sumnjiči da je mladić jučer u obiteljskoj kući u Rapain Klancu alatom zadao udarce u glavu ocu dok je spavao s ciljem da ga usmrti. Nanio mu je ozljede od kojih je otac preminuo na mjestu događaja.

JEZIVI DETALJI ZLOČINA U LICI Preokret kod Brinja: Sin (20) priznao da je ubio oca, koji je zlostavljao vlastitu obitelj?

- Osumnjičeni 20-godišnjak je uhićen, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - rekli su iz policije.
 
Po primitku kaznene prijave za teško ubojstvo oca ispitan je 20-godišnjak na sudu u Karlovcu. 

- Postoji osnovana sumnja da je 20-godišnji osumnjičenik 8. srpnja 2021. u obiteljskoj kući u mjestu Rapain Klanac, s ciljem da usmrti svog 52-godišnjeg oca, alatom mu zadao udarce u glavu dok je ovaj spavao i time mu nanio ozljede od kojih je otac preminuo na mjestu događaja. - izvijestilo je ŽDO u Karlovcu, koje je nakon ispitivanja podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 20-godišnjeg osumnjičenika zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i radi neometanog odvijanja kaznenog postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti djela posebno teške.

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu sudac Ante Ujević potvrdio je da je osumnjičeniku određen jednomjesečni istražni zatvor zbog osobito teškog kaznenog djela i mogućeg utjecaja na svjedoke s obzirom da su svjedoci koji se trebaju ispitati njegovi susjedi i rodbina.

Osumnjičenik se branio šutnjom, te nije priznao počinjenje kaznenog djela. Ubojstvo je počinjeno sjekirom koja je pronađena u blizini obiteljske kuće. 

Za sada nije poznat motiv zbog kojeg je sin ubio oca. Kako doznajemo za sada se također ne može govoriti da je u obitelji bilo prisutnog teškog oblika obiteljskog nasilja. Po tom pitanju policija je u obitelji postupala jednom prije nekoliko godina.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Žedan kao pas 11.07.2021.

    Momak je umjesto sjekire trebao uzeti torbu u ruke i pokušati stvoriti bolji život za sebe ovako je gori od svog pokojnog oca

  • jožek2 10.07.2021.

    Ma kakav god bio otac ovog mladića takvu smrt nije sigurno zaslužio a klinac će lijepo sad svoju mlados provesti u zatvoru, ako ga ne puste za par godina po dobrom Hrvatskom sudskom običaju.

  • Hiroo_Onoda 10.07.2021.

    Za sada nije poznat motiv?! Itekako je poznat. Otac kronični nasilnik na čije su obiteljsko nasilje institucije države trebale odavno reagirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare