To je to što me zanima!

Mladića (23) koji je nožem izbo Karla sudac pustio na slobodu

Obitelj izbodenog Karlovčanina (23) nezadovoljna je odlukom suca istrage da se osumnjičeni za pokušaj ubojstva brani sa slobode. Mladić se dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Otac maloljetnika koji je napao Karla razgovarao je s mojim starijim sinom te rekao da je on sinu kupio nož i da se zbog toga kaje, govori Vesna Janić, majka teško ranjenog Karla (23).

Njega je maloljetni Karlovčanin (17) u utorak u toaletu kafića u Karlovcu izbo nožem i zadao mu po život opasne ozljede.

Maloljetnika su uhitili i ispitali na Županijskom sudu u Karlovcu pred sucem za mladež.

Unatoč zahtjeva tužiteljstva da mu odredi istražni zatvor, sudac ga je pustio na slobodu.

- Sin mi je mogao umrijeti, život mu je bio u opasnosti, a sudac je njegova napadača pustio na slobodu. Ne želim nikome suditi, no sudac svojom odlukom šalje ružnu poruku mladima kojima se očito odobrava da uza sebe nose noževe, oružje te ga po potrebi i koriste, a u zatvor se odlazi zbog neplaćanja kazni - ogorčena je Vesna Janić. 

Zahvaljujući konobaru i vlasniku kafića, koji su ranjeniku odmah pružili pomoć i pozvali Hitnu, te liječniku koji ga je hitno operirao nije došlo do veće tragedije.

- Sin mi se oporavlja i sad mi je najvažnije da on ozdravi. No ogorčena sam zbog ovakvog postupka suda. Svi se dignu na noge kad je kasno - kaže Vesna Janić dodavši kako unatoč ovakvoj sučevoj odluci vjeruje da će pravosuđe ipak biti pravedno.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • vrovac 05.01.2015.

    dobro je nasilnik i prosao, umisli se evo lagane zrtve a ono veliki zalogaj za nasilnika karlana, bude se sada opametio mrzim tlacenje i malo je otac trebao poklonit nesta jace, mali i obicni su puno pndlozni nasilju :karlana: bt ce toga puno

  • haj baj 05.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • damosk 05.01.2015.

    neznam sta reci na ovo, u samoobrani svatko posegne za kim stigne a da jest sumnjivo je, 17.godisnjak ubo 23. da ga mogao istuci sigorno ga bi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare