To je to što me zanima!

Mladića (23) osumnjičili za krađu radijatora i šahtova iz oštećene petrinjske bolnice

Utvrđeno je i da je par dana prije iz kruga bolnice ukrao više komada poklopca šahti i stalak za bicikle
Vidi originalni članak

Nakon što je iz bolnice u Petrinji, koja je oštećena i proglašena neuporabljivom od prvog potresa 28. prosinca 2020., policija će zbog krađe i teške krađe kazneno prijaviti 23-godišnjaka, a istraga je pokazala i da je nedavno iz kruga bolnice pokušao ukrasti više poklopaca za šahtove.

Sisačko-moslovačka policija u utorak je priopćila kako ovog mladog kradljivca sumnjiči da je prošlog petka provalio u zgradu bolnice te iz kotlovnice pokušao ukrasti radijatore.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je i da je par dana prije iz kruga bolnice ukrao više komada poklopca šahti i stalak za bicikle.

POMOGLI IM MALOLJETNICI Koprivnica: Provalnici ukrali 135 tisuća kuna vrijednu el. opremu

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Inače, Sisačko-moslovačku županiju su 28. i 29. prosinca 2020. pogodili snažni potresi, od kojih je najjači bio magnitude 6,4 s epicentrom kod Petrinje.

Sedam je osoba poginulo i dvadesetak je ozlijeđeno, a 4. siječnja prošle godine proglašeno je stanje katastrofe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • eka mala 26.01.2022.

    Zna se tko krade kod nas,u županiji koja je stradala u potresu,ali ne samo kod nas,svuda oni kokošare!Nama su opljačkali cijeli stan koji je ionako jako stradao u potresu,i nitko njima ništa ne može,zašticeni su lički medvjedi!

  • ponosno.antifasistican 25.01.2022.

    usudim se primijetiti kako "mladiću" nije navedena narodnost zbog cega zakljucujem kako dotični "mladić" ipak nije hrvat. da kojim slucajem jeste, "hrvata bi sumnjičili za kradju..."ovako, ostaje samo "mladić". ;-)

  • 25.01.2022.

    Nije Hrvat-katolik Vec bi bilo objavljeni svi osobni podaci doticne osobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare