To je to što me zanima!

Mladića (25) u svađi udario palicom za bejzbol po glavi

Mladić (20) posvađao se s Krunoslavom K. te izvukao bejzbolsku palicu. Mladić je u bolnici na intenzivnoj njezi te je navodno pri svijesti
Vidi originalni članak

Nakon provedene kriminalističke obrade policija je, ne navodeći identitet, u utorak oko podneva privela D. Đ. (20) uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, sutkinji bjelovarskog Županijskog suda, Antoniji Bagarić. Mladića s područja Bjelovara terete da je nakon svađe u ponedjeljak oko 2,15 sati ispred mjesnog doma u Međurači udario Krunoslava K. (25), iz Nove Ploščice, bejzbol palicom po glavi zadavši mu tešku ozljedu glave zbog koje je zadržan na Odjelu intenzivne njege bjelovarske Opće bolnice.
- Oni iz Bjelovara znaju češće doći kod nas i raditi nered. Tako je bilo i te noći. Nakon svađe i prepirke izašli smo van i nas nekolicina je izmijenila par udaraca. Pomislili smo da će došljaci otići, i mi smo se svi osim Krune, vratili u Dom. Potom je netko viknuo kako leži van u krvi. Istrčali smo ispred i vidjeli ga krvavog, ali nismo bili sigurni tko ga je iz protivničke grupe koja je imala palice i boksere udario. S prijateljima sam ga smjestio u automobil kolege koji ga je odmah odvezao u bolnicu - kazao nam je G.M. (24), kojeg smo zatekli u hodniku bjelovarske Opće bolnice gdje se raspitivao o zdravstvenom stanju Krunoslava. Prema posljednjim informacijama ozlijeđeni mladić je pri svijesti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare